KONSULTTJÄNSTER

 
konsulttjänster.png

Har ni redan mycket idéer på initiativ men är osäkra på vad ni ska genomföra?

Ni kanske känner er osäkra på vilken väg som är rätt att gå. Ni är inte ensamma. Vi möter ständigt bolag och organisationer som känner sig vilsna i arbetet för ökad jämställdhet och mångfald. Låt Allbright vara det stöd som ni behöver i processen mot en mer inkluderande arbetsplats.

 
 
 
 
 
 
 
actions.png

HANDLINGSPLAN & POLICYS

Allbright granskar och uppdaterar policys, tar fram nya på områden där det saknas och hjälper er sätta tydliga och konkreta mål för jämställdhetsarbetet. Tillsammans tar vi fram en konkret handlingsplan som gör målen möjliga att uppnå och arbetet möjligt att utvärdera. Denna produkt säkerställer att arbetsgivaransvaret är uppfyllt och ger jämställdhetsarbetet bästa möjliga förutsättning att leva vidare.

möte.png

MÖTESSTÖD OCH RÅDGIVNING

Allbright kan delta vid ledningsmöten, jämställdhets- och mångfaldsgrupp eller andra typer av sammanhang där det kan behövas stöd i processen av någon med erfarenhet av att arbeta med frågorna. Vi är kontinuerligt ute och pratar med diverse organisationer och kan erbjuda ett bra stöd vid möten som berör inkluderingsarbete.

train.png

TRAIN THE TRAINER

Genom Allbrights train the trainer-program kan du skapa motiverade och kunniga changemakers bland din egen personal. Under tre timmar får dina blivande jämställdhetstrainers ny kunskap, konkreta verktyg och tips kring hur de på bästa sätt själva kan facilitera workhops och utbildningsinsatser. Tillsammans går vi igenom material och övningar, lär oss svara på vanliga frågor och moderera givande diskussioner. Allbright bistår även med allt material som behövs för att föra kunskapen vidare internt.

 
 
 
 
 
 

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Namn *
Namn