AllBrighta möten på Södra teatern

Igår var det äntligen dags för AllBrighta möten på Södra teaterns festvåning i Stockholm.

På scen deltog fyra fantastiska gäster i två förbehållslösa samtal om vikten av mångfald. Under det första samtalet fick vi ta del av Nina Åkestam och Behrang Miris tankar. De pratades om den snäva bilden av kompetens och vikten av att bredda begreppet. Det diskuterades om homogeniteten på arbetsmarknaden och vad den får för konsekvenser och vi fick lära oss en hel massa om hur reklambranschen bidrar till att upprätthålla stereotyper.

Under det andra inspirerande samtalet fick vi möta Baker Karim och Agnes Wold. Här pratades det bl.a. om mångfald som motor och förutsättning för skapande och om vikten av att vara modig och ta ansvar i sitt yrkesliv.

Vi på AllBright är fantastiskt glada över att ha fått möjlighet att bidra till en sådan givande gårdag. Ett bättre fredagshumör än det vi vaknade med i morse har vi svårt att förställa oss! Ett stort tack vill vi även rikta till den förträffliga publik som tog sig genom snöslask till södra teatern igår. Ni är bäst!

Vi lämnar er med ett av många fantastiska citat som vi tar med oss från gårdagen:

”Om vi anställer mångfald behöver vi inte göra en omvärldsanalys. Då har vi omvärlden i organisationen!”

På återseende!

AllBright

Caroline Nord