AllBrightdagen 2015

Varmt välkomna till AllBrightdagen 2015!

För andra året i rad bjuder Stiftelsen AllBright in till AllBrightdagen. Konferensen äger rum den 17 november på anrika Nalen i Stockholm. Temat för kvällen är sätt fingret på kulturen! och manar till en diskussion om företagens interna kulturer och exkluderande praktiker. Det är hög tid att gå djupare i analysen om den bristande mångfalden i börsbolagens ledningsgrupper. AllBright bjuder in till en kväll där företagskulturen granskas i sömmarna.

Genom panelsamtal med inspiratörer och sakkunniga samt interaktiva publikmoment är målet att gemensamt ta fram verktyg för att nå ökad jämställdhet och mångfald och därigenom lönsamhet i de svenska börsbolagen.

Under kvällen kommer för första gången AllBrightpriset att delas ut till det bolag som gått i bräschen för jämställdhet och mångfald under det gångna året. Priset delas ut av kvällens moderatorer Mia Odabas och Amanda Lundeteg.

Kvällen avslutas med mingel ackompanjerat av livemusik från sångerskan Simone Moreno och delar av bandet Os Lourinhos.

För mer information, klicka här: AllBrightdagen 2015