Amanda Lundeteg- utsedd till framtidens mäktigaste

Organisationen TCO har sammanställt en lista över de 99 personer mellan 18 och 35 år som i framtiden tros ha störst makt i Sverige. Vår vd Amanda Lundeteg listas som nummer ett, med motiveringen: 

Stiftelsen AllBright med Amanda Lundeteg i spetsen ökar kunskapsnivån och inspirerar till förändring på företag runt om i landet. Nu tar kvinnorna plats vid styrelseborden och allt fler företag förstår att jämställdhet inte bara är en rättighetsfråga utan också leder till ökad lönsamhet och konkurrenskraft.

 – Det är ett erkännande på att det vi gör är viktigt. Jag är väldigt tacksam för utmärkelsen och får energi och blir motiverad och det är jag övertygad om att mina medarbetare och blir, säger Amanda Lundeteg.

 

Se klipp från Aftonbladet TV. 

NyheterCaroline Nord