Vill du bli en del av AllBright?

Sedan 2013 har vi på AllBright ett nätverk av volontärer som stöttar vårt arbete. Volontärnätverket är otroligt betydelsefullt och har lyft stiftelsen till nya höjder. Nu vill vi expandera nätverket ytterligare och letar med ljus och lykta efter dig med rätt kompetens och engagemang. 

Du som volontär
För att komplettera den befintliga gruppen söker vi specifikt efter kompetens inom: affärsutveckling, filmproduktion, juridik och kommunikation. Som volontär hjälper du till att synliggöra AllBright och informera om stiftelsens värderingar. Vid behov hjälper du till med planering, sociala medier och fotografering vid eventuella arrangemang anordnade av AllBright. Du bistår med hjälp vid datainsamling till rapporter och dylikt. 

AllBright eftersträvar ett volontärnätverk som speglar samhället och eftersöker därför en mångfald i rekryteringen. I nuläget uppmuntrar vi särskilt sökande som definierar sig som män.

Den 14 april kl 18:15 har vi en informationsträff om vad volontärnätverket går ut på. Vill du vara en del av nätverket? Skicka en kort beskrivning av dig själv, ditt engagemang och dina kunskaper till kevin.mccabe@allbright.se senast den 12 april. Informationsträffen är på vårt kontor i Stockholm, bor du inte i Stockholm tar vi gärna emot din ansökan ändå, flera uppdrag går att göra på distans. 

Vi hoppas på att höra från dig!

Caroline Nord