Är du vår nya kontorschef?

Stiftelsen AllBright söker en självgående och organiserad kontorschef med goda ledaregenskaper som vill ta sig an uppdraget att vara vd:s högra hand. Är du en van ledare med god organisatorisk förmåga som brinner för att driva, utveckla och stötta? Sök tjänsten som kontorschef senast den 14 mars!

Som kontorschef har du övergripande ansvar för verksamhetens dagliga drift. Du leder och stöttar våra medarbetare i deras respektive projekt. Du ansvarar för driften av vårt volontärnätverk. Och du följer upp budget och bistår med rapportering till styrelsen. Eftersom en stor del av AllBrights arbete består av att sprida information och utbilda behöver du även vara bekväm med att föreläsa och/eller processleda.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av personal- och budgetansvar i någon form samt ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt. I en liten organisation som vår krävs en väl utvecklad initiativförmåga såväl som en talang för att skapa ramverk, delegera, prioritera och ge återkoppling. Eftersom rollen kräver handledning av personal såväl som att representera stiftelsen utåt tror vi att du är kommunikativ, entusiasmerande och bra på att samarbeta. 

Vi tror att du har:

·       Akademisk examen inom ekonomi, personalvetenskap, projektledning eller motsvarande
        utbildning som bedöms likvärdig
·       Erfarenhet av att leda ett mindre team
·       Erfarenhet av att planera och följa upp en budget
·       God administrativ förmåga
·       Goda kommunikativa egenskaper

Meriterande kvalifikationer:

·       Erfarenheter inom jämställdhets- och mångfaldsarbete
·       Kunskap om makthierarkier och diskriminering
·       Erfarenhet av att föreläsa och/eller processleda

Lönenivå: 33.000 kr

Tjänsten är en visstidsanställning om sex (6) månader på heltid, 100 procent, med start omgående och med chans till förlängning. Hos oss på AllBright erbjuds du en dynamisk och nytänkande arbetsplats med flexibla arbetstider och tillgång till ett brett kontaktnät. 

På AllBright strävar vi efter att vara en jämställd och diversifierad organisation. Frågor om tjänsten besvaras av AllBrights tillförordnade vd Tove Dahlgren. Du når henne på 073-94 03 405. Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning senast den 14 mars 2018 till ansokning@allbright.se Märk din ansökan med ”Kontorschef”.

AllBright är en partipolitiskt obunden och icke-vinstdrivande stiftelse som arbetar för jämställdhet och diversifiering på ledande positioner i näringslivet. Vi arbetar aktivt med opinionsbildning för att påverka beslutsfattare i näringslivet att arbeta medvetet och målinriktat med att öka andelen kvinnor på ledande positioner. Vi kartlägger kontinuerligt näringslivets ledningsgrupper och styrelser för att belysa frågan om representation. AllBright vill skifta debatten från att diskutera problem till att komma fram till lösningar. 

För närvarande är vi fem anställda på kontoret i Stockholm, och två personer på kontoret i Berlin. Ytterligare 15 personer arbetar på volontärbasis på distans. 

 

 

TjänsterCaroline Nord