Är du vår nya administratör?

Delningsbild_webb_2.jpg

Stiftelsen Allbright söker en självgående och noggrann administratör som vill ta sig an uppdraget att vara stiftelsens klippa och vd:s högra hand. Är du lösningsorienterad, strukturerad och har du vana av budgetarbete? Sök tjänsten som administratör senast den 22 november!

Som administratör har du övergripande ansvar för stiftelsens administrativa arbete. Du sköter löpande kontakt med redovisningsbyrå, bank och myndigheter. Du följer upp budget och bistår med rapportering till vd och styrelse. Vid behov avlastar du vd med inkommande ärenden och hastande frågor av blandad karaktär.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och budgetuppföljning samt ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt. I en liten organisation som vår krävs en väl utvecklad initiativförmåga såväl som en talang för att skapa ramverk, strukturera och prioritera på egen hand. Vi tror att du ser frihet under ansvar som en förmån och att du delar våra värderingar och vår drivkraft att skapa hållbar förändring.

Vi tror att du har:

·       Utbildning inom ekonomi, administration, projektledning eller annan utbildning som bedöms likvärdig

·       Erfarenhet av administrativt arbete

·       Erfarenhet av att planera och följa upp en budget

·       Hög integritet

·       God organisatorisk förmåga

·       Är positiv, lyhörd och lösningsorienterad

Meriterande kvalifikationer:  

·       Erfarenhet av att söka bidrag

·       Erfarenheter inom jämställdhets- och mångfaldsarbete

Tjänsten är en visstidsanställning om sex (6) månader på halvtid, 50 procent, med start omgående och med chans till förlängning. Hos oss på Albright erbjuds du en dynamisk och nytänkande arbetsplats med flexibla arbetstider och tillgång till ett brett kontaktnät. 

På Allbright strävar vi efter att vara en jämställd och diversifierad organisation. Frågor om tjänsten besvaras av Allbrights vd Amanda Lundeteg. Du når henne på 070-234 88 08. Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning senast den 22 november 2019 till ansokning@allbright.se. Märk din ansökan med ”Administratör”.

Allbright är en partipolitiskt obunden och icke-vinstdrivande stiftelse som arbetar för jämställdhet och diversifiering på ledande positioner i näringslivet. Vi arbetar aktivt med opinionsbildning för att påverka beslutsfattare i näringslivet att arbeta medvetet och målinriktat med att öka andelen kvinnor på ledande positioner. Vi kartlägger kontinuerligt näringslivets ledningsgrupper och styrelser för att belysa frågan om representation. Allbright vill skifta debatten från att diskutera problem till att komma fram till lösningar. 

För närvarande är vi fem anställda på kontoret i Stockholm, och två personer på kontoret i Berlin. Ytterligare 15 personer arbetar på volontärbasis på distans. 

 

 

Maija Inkala