Är du vår nya utbildningsstrateg?

delningsbild.png

Vill du vara med och arbeta för en bättre och mer jämlik arbetsmarknad? Nu söker vi en driven och strukturerad utbildningsstrateg för ett föräldravikariat om 11 månader. Trivs du med att föreläsa, processleda och brinner du för jämställdhet och mångfald? Har du tidigare erfarenhet av säljprocesser och arbete gentemot en extern kund? Sök tjänsten som utbildningsstrateg senast den 8 oktober 2019.

Sedan 2016 arbetar vi på Allbright vid sidan av opinionsbildning även med utbildningsinsatser inom jämställdhet och mångfald. I våra utbildningar ingår delar som kartläggning, analys av data och genomförande av kompetenshöjande workshops och föreläsningar. Rollen innebär ansvar för verksamhetsområdets samtliga delar. Från utveckling av utbildningsmaterial och säljprocesser till genomförande av utbildningsinsatser, kartläggningar och analys. 

Vi tror att du som söker är en välstrukturerad person som uppskattar den frihet det innebär att ta ett stort eget ansvar. Du har tidigare erfarenhet av att bedriva förändringsprocesser i organisationer och du trivs med att tala inför publik. Vi hoppas även att du har vana av kundkontakt och säljprocesser och att du precis som vi drivs av att skapa hållbar förändring. Engagemang för jämlikhet och organisationsutveckling såväl som ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt är avgörande. 

Efterfrågade kvalifikationer: 

-       Erfarenhet av processledning och/eller förändringsarbete

-       Vana, eller intresse av att tala inför publik 

-       Kunskap om normkritik, jämställdhets- och mångfaldsarbete 

-       Erfarenhet av att bedriva säljprocesser 

Meriterande kvalifikationer: 

-       Erfarenhet av att ta fram utbildningsmaterial 

-       Erfarenhet av konsultarbete gentemot större företag/organisationer

-       God kunskap om svenskt näringsliv 

-       Erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling

Lönenivå:  28 000 kr

Tjänsten är ett föräldravikariat om 11 månader på heltid, 100 procent, med start i februari och med chans till förlängning. På Allbright erbjuds du en dynamisk och nytänkande arbetsplats med flexibla arbetstider och tillgång till ett brett kontaktnät. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

På Allbright strävar vi efter att vara en jämställd och diversifierad arbetsplats. Frågor om tjänsten besvaras av Allbrights utbildningschef Tove Dahlgren. Du når henne på 073-94 03 405. Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning senast den 8 oktober 2019 till ansokning@allbright.se. Märk din ansökan med ”Vik. Utbildningsstrateg”. 

Allbright är en partipolitiskt obunden och icke-vinstdrivande stiftelse som arbetar för jämställdhet och diversifiering på ledande positioner i näringslivet. Vi arbetar aktivt med opinionsbildning för att påverka beslutsfattare i näringslivet att medvetet och målinriktat öka andelen kvinnor på ledande positioner. Vi kartlägger kontinuerligt näringslivets ledningsgrupper och styrelser för att belysa frågan om representation. Allbright vill skifta debatten från att diskutera problem till att komma fram till lösningar.

För närvarande är vi fem anställda på kontoret i Stockholm, och två personer på kontoret i Berlin. Ytterligare 15 personer arbetar på volontärbasis på distans.