Säg hej till vår nya administratör Sofie Mattsson!

Sofie_Allbright2_förminskad.jpg

Vi på Allbright är otroligt glada över att ha vår nya administratör Sofie Mattsson på plats! Sofie kommer att ansvara för allt som har med ekonomi och administration att göra. Vi gissar att du, likt oss, vill veta mer om Sofie. Därför har vi ställt ett gäng frågor till henne här nedan!

Hur kommer det sig att du sökte till Allbright?
Jag vill arbeta för förändring mot en bättre värld och sökte efter en organisation med tydlig vision och målsättning för detta. När jag såg att Allbright sökte förstärkning kändes det så rätt och jag ”flyttade in” mentalt redan innan jag blivit rekryterad. Att få ansluta till det här starka teamet, bidra till deras framgång och sträva mot ett samhälle som präglas av jämställdhet och mångfald känns magiskt.

Vad har du gjort innan?
Senast kommer jag från en event- och kommunikationsbyrå där jag var delägare och kontorschef med ansvar för ekonomi, personalfrågor och administration. Jag har även flera års erfarenhet av projekt- och produktionsledning inom kultur och marknadsföring.

Vem inspirerar dig?
Jag inspireras av de som vågar gå sin egen väg, som är orädda inför vad som väntar runt hörnet.

Vad innebär ett jämställt samhälle för dig?
Ett jämställt samhälle för mig innebär allas lika möjligheter att nå sina mål och fulla potential, oavsett kön eller bakgrund, vem du känner eller hur mycket pengar du har på banken. Ett samhälle präglat av detta skulle innebära stora positiva och välbehövliga förändringar för denna värld och kommande generationer. 

Vad kommer du att bidra med på Allbright?
Jag drivs av struktur, organisatorisk utveckling och nya idéer. Med mina erfarenheter från rollen som kontorschef kommer jag kunna bidra till en arbetsplats med smidiga flöden. En plats där vår sakfråga får ta plats på scenen och allt bakom kulisserna bara funkar och rullar på.

Vill du komma i kontakt Sofie? Du når henne på 070-425 19 85 eller på sofie.mattsson@allbright.se.

Maija Inkala