Allbright och Unionen delar ut pris på Di Business 50/50

AB_DI_800x800.jpg

Allbrightpriset delas varje år ut till det börsbolag som uppvisar bäst resultat gällande arbetet för jämställdhet. I år har Stiftelsen Allbright äran att dela ut priset på evenemanget Di Business 50/50 den 15 oktober. Vinnaren utses av en jury bestående av näringslivsprofiler med spetskompetens inom frågor rörande jämställdhet och inkludering.

Årets jury utgörs av:
Barakat Ghebrehawariat, vd Demokrateam
Caroline Farberger, vd Ica Försäkring
Johan Oljeqvist, vd Fryshuset
Lili Assefa, vd Assefa Communication
Michaëla Berglund, vd Michaël Berglund
Nina Åkestam, senior brand specialist Google
Sven Hagströmer, ordförande Avanza och Creades

Unionen delar även ut jämställdhetspriset Guldnappen på evenemanget. Priset går till en arbetsplats som på ett proaktivt sätt arbetar för ett föräldravänligt arbetsliv. En arbetsplats där småbarnsföräldrar har samma möjlighet att höja sin lön, göra karriär och kompetensutveckla sig som andra. 

Di Business 50/50 är en digital mötesplats för att diskutera vad som krävs av dagens ledare för att öka takten mot ett mer balanserat näringsliv där all kunskap och kompetens tillvaratas på bästa sätt. Där samlas några av näringslivets främsta ledare och experter för att ta reda på hur inkludering och jämställdhet leder till ökad lönsamhet, konkurrenskraft och innovationsförmåga. Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt här.

Maija Inkala