Allbright till Almedalen

Äntligen Almedalen! Allbright kommer till Almedalen för att sprida kunskap om mångfald, inkludering och jämlikhet. Sedan 2011 har vi kontinuerligt kartlagt börsbolagens ledningsgrupper, styrelser och valberedningar. Vi utbildar bolag och organisationer i hur de ska skapa mer hållbara och inkluderande arbetsplatser.

Vill ni använda ert utrymme i Almedalen för att sprida kunskap om mångfalds- och inkluderingsfrågor? Allbrights experter och föreläsare bistår gärna! Vi bidrar med fakta, statistik och konkreta råd för förbättring.

VI ERBJUDER:

Deltagande i debatter

Allbright diskuterar ofta nyttan och värdet av mångfacetterade grupper i media och panelsamtal. Våra experter bidrar med kunskap, statistik och konkreta råd.

Föreläsningar och workshops i mångfalds och inkluderingsarbete

Allbrights experter är flitigt anlitade föreläsare. Vi har delgett fakta från våra rapporter på bland annat TEDx, Creative Mornings, Stora styrelsedagen och för en lång rad organisationer och företag. Läs mer om vårt föreläsningsinnehåll här.

Moderering av samtal

Våra experter har omfattande erfarenhet av att moderera olika typer av samtal. Allbright har modererat bland annat pressevenemang, panelsamtal och konferenser.

Presentation av vår statistik

I över tio år har Allbright kartlagt likriktningen i svenska börsnoterade bolag. Vi har ett gediget statistiskt underlag som tydligt visar dagens mångfaldsläge.

Allbright är en icke-vinstdrivande stiftelse som arbetar för en jämlik svensk arbetsmarknad. Genom en kombination av opinionsbildning och utbildning uppmuntrar vi företagare och chefer att själva driva på utvecklingen. Målet är en arbetsmarknad där alla människor ges samma möjlighet att nå sin fulla potential oavsett vem du är eller hur du identifierar dig.

Har du några frågor eller vill veta mer? Eller vill du ta en kaffe eller säga hej i Almedalen? Tveka inte på att höra av dig!

Kontakt:

Tove Dahlgren, vice vd

tove.dahlgren@allbright.se

Maija Inkala, talesperson

maija.inkala@allbright.se

Sarah Jabar, jämlikhetskonsult

sarah.jabar@allbright.se

Maija Inkala