Träffa Allbrights nya kommunikatör, Julia Hellgren

Nu välkomnar vi Julia Hellgren till Allbright-teamet! Julia har tidigare arbetat som copywriter och content manager, och kommer att axla rollen som kommunikatör på Allbright med ett fokus på kommunikationsfrågor och sociala medier.

 Varför valde du att söka dig till Allbright?

– Jag hade sett och hört mycket gott om Allbright i olika sammanhang, och har alltid haft ett stort intresse för jämlikhet och inkludering på arbetsmarknaden. Rollen som kommunikatör på Allbright kändes därför som ett helt naturligt steg för mig.

 Vad har du gjort tidigare?

– Tidigare har jag arbetat som copywriter, content manager och kommunikatör, och har alltid arbetat med kommunikation och marknadsföring på olika sätt. Innan Allbright arbetade jag inom IT-branschen med fokus på content marketing och varumärkesutveckling.

 Vilka frågor brinner du för?

– När jag gick på mellanstadiet var det en lärare som sa att: ”Alla pojkar i den här klassen kommer enligt statistiken att tjäna mer än flickorna.” Det fastnade hos mig, eftersom jag inte kunde släppa tanken på varför det är så – och varför det inte skulle kunna gå att ändra på. Sedan dess har jag såklart lärt mig mycket mer om olika former av ojämlikhet och idag brinner jag för att alla ska behandlas lika på sina arbetsplatser, oavsett vem du är.

 Vad kommer du att bidra med på Allbright?

– På Allbright kommer jag att fokusera på sociala medier, kommunikationsfrågor och opinion för att vi ska nå ut till ännu fler, och därmed kunna göra ännu större nytta i samhället.

 Vill du kontakta Julia? Då når du henne på 070-350 52 99 eller julia.hellgren@allbright.se

Eller besök våra sociala medier och säg hej! 👋

Maija Inkala