Sökes: Förändringsledare

Nu söker AllBright förstärkning till teamet i form av en kreativ och kommunikativ förändringsledare. Brinner du för att skapa jämställda arbetsplatser? Har du tidigare erfarenhet av att bedriva och leda omfattande förändringsarbeten? Trivs du med att stå på scen och tala? Sök tjänsten som förändringsledare senast den 29 maj 2017.

Sedan 2016 arbetar AllBright vid sidan av opinionsbildning även med utbildningsinsatser inom jämställdhet. Verksamhetsområdet är i en utvecklings, -och expansionsfas och är nu i behov av en nytänkande, kommunikativ förändringsledare. Rollen innebär att leda företag och organisationer i arbetet med att bli mer jämställda och meritokratiska arbetsplatser. Du kommer att ansvara för utbildningsinsatsernas alla delar från kartläggning till analys och genomförande av kompetenshöjande workshops och föreläsningar. I rollen ingår även att stötta utbildningschefen i utvecklingen av området samt bistå i säljprocesser.

Vi tror att du som söker är en kreativ person som drivs av att utveckla och tänka nytt. Du har tidigare erfarenhet av att bedriva förändringsprocesser i större organisationer och du har inga problem med att tala inför publik. Vi tror att du är en person som trivs i mötet med andra människor och att du drivs av att skapa hållbar förändring. Engagemang för jämställdhet och jämlikhet såväl som ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt är avgörande.

Efterfrågade kvalifikationer:

-       Utbildning relevant för tjänsten (t.ex. projektledning, organisationspsykologi, HR, genusvetenskap, retorik, sociologi etc.)
-       Erfarenhet av processledning och/eller förändringsarbete
-       Erfarenhet av paketering och verksamhetsutveckling
-       Kunskap om normkritik och jämställdhetsarbete
-       Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande kvalifikationer:

-       Erfarenhet av att bedriva säljprocesser
-       Erfarenhet av att ta fram utbildningsmaterial
-       Erfarenhet av konsultarbete gentemot större företag/organisationer
-       God kunskap om makthierarkier och diskriminering

Tjänsten är en projektanställning (6 månader) på heltid, 100 procent, med start omgående och med god chans till förlängning. Vid låg arbetsbelastning kan tjänsten bitvis komma att innebära liknande arbete fast för AllBrights samarbetspartner Michaël Berglund AB, som arbetar med chefsrekrytering. På AllBright erbjuds du en dynamisk och nytänkande arbetsplats med flexibla arbetstider och tillgång till ett brett kontaktnät.

På AllBright strävar vi efter att vara en jämställd och diversifierad organisation. Vi uppmuntrar därför särskilt sökanden som ej definierar sig som kvinnor. Frågor om tjänsten besvaras av AllBrights utbildningschef Tove Dahlgren. Du når henne på 073-94 03 405. Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning senast den 29 maj 2017 till ansokning@allbright.se.

AllBright är en partipolitiskt obunden och icke-vinstdrivande stiftelse som arbetar för jämställdhet och diversifiering på ledande positioner i näringslivet. Vi arbetar aktivt med opinionsbildning för att påverka beslutsfattare i näringslivet att arbeta medvetet och målinriktat med att öka andelen kvinnor på ledande positioner. Vi kartlägger kontinuerligt näringslivets ledningsgrupper och styrelser för att belysa frågan om representation. AllBright vill skifta debatten från att diskutera problem till att komma fram till lösningar. 

För närvarande är vi fyra anställda på kontoret i Stockholm, och två personer på kontoret i Berlin. Ytterligare 15 personer arbetar på volontärbasis på distans. 

                     

 

NyheterCaroline Nord