Sökes: utbildare

Utbildare.png

Vill du vara med och arbeta för en jämlik och meritokratisk arbetsmarknad? Nu söker vi en pedagogisk och strukturerad utbildare för en visstidsanställning om 10 månader. Trivs du med att föreläsa, processleda och brinner du för jämställdhet och mångfald? Sök tjänsten som utbildare senast den 23 november 2020.

På Allbright arbetar vi vid sidan av opinionsbildning även med utbildningsinsatser gentemot företag och organisationer. I våra utbildningar ingår delar som kartläggning av representation och arbetsplatskultur, analys av data och genomförande av kompetenshöjande workshops och föreläsningar. Fokus för utbildartjänsten är utförandet av verksamhetsområdets samtliga delar. I tjänsten kan även kontakt med kund, framtagande av offerter samt viss anpassning av material komma att ingå.  

Vi tror att du som söker är en person som har hög kunskap om normkritik och diskriminering. Du är analytisk och känner dig trygg i rollen som utbildare. Du har tidigare erfarenhet av att bedriva förändringsprocesser i organisationer och du trivs med att tala inför publik. Vi hoppas även att du precis som vi drivs av att skapa hållbar förändring. Engagemang för jämlikhet och organisationsutveckling såväl som ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt är avgörande.

Efterfrågade kvalifikationer:

-       Kunskap om normkritik, jämställdhets- och mångfaldsarbete

-       Vana, eller intresse av att tala inför publik

-       Erfarenhet av processledning och/eller förändringsarbete

-       Vana eller intresse av dataanalys (ex. medarbetarenkäter, intervjuer)

 
Meriterande kvalifikationer:

-       Erfarenhet av att bedriva antirasistiskt arbete

-       Erfarenhet av att bedriva säljprocesser

-       Erfarenhet av konsultarbete gentemot större företag/organisationer

-       Kunskap om svenskt näringsliv

Tjänsten är en visstidsomställning om 10 månader på deltid, 50 procent, med start i februari 2021 och med chans till ökad omfattning samt förlängning. På Allbright erbjuds du stor frihet, flexibla arbetstider och tillgång till ett brett kontaktnät. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

På Allbright strävar vi efter att vara en jämställd och diversifierad arbetsplats. Frågor om tjänsten besvaras av Allbrights utbildningschef Tove Dahlgren. Du når henne på 073-94 03 405. Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning senast den 23 november 2020 till ansokning@allbright.se. Märk din ansökan med ”Utbildare 2021”.

Allbright är en partipolitiskt obunden och icke-vinstdrivande stiftelse som arbetar för jämställdhet och diversifiering på ledande positioner i näringslivet. Vi arbetar aktivt med opinionsbildning för att påverka beslutsfattare i näringslivet att arbeta medvetet och målinriktat med att öka andelen kvinnor på ledande positioner. Vi kartlägger kontinuerligt näringslivets ledningsgrupper och styrelser för att belysa frågan om representation. Allbright vill skifta debatten från att diskutera problem till att komma fram till lösningar.

För närvarande är vi sju anställda på kontoret i Stockholm, och två personer på kontoret i Berlin. Ytterligare sex personer arbetar på volontärbasis på distans. 

Maija Inkala