Måndag den 7/9 släpper vi höstens rapport!

Klockan 10:00 presenterar AllBrights vd, Amanda Lundeteg, höstens rapport för media.
Klockan 11:00 finns en uppladdad version av rapporten här på AllBrights hemsida.

AllBright arbetar med att kontinuerligt kartlägga och granska ledande positioner i näringslivet. Varje vår presenterar vi granskningen av ledningsgrupper i AllBrightrapporten och varje höst gör vi ett djupdyk i ett specifikt område. Hösten 2014 kartlade vi för första gången en specifik sektor, juristkåren, i rapporten Kvinnor arbetar, män gör karriär. Hösten 2013 kartlade vi börsbolagens styrelser i rapporten Lika barn leka bäst. Hösten 2012 kartlade vi börsens valberedningar i rapporten Makten i Kulisserna.

Vi gör denna temperaturmätning av jämställdhet i näringslivet för att belysa avsaknaden av kvinnor på maktpositioner. Men också för att lyfta fram de företag som, kvinnor som vill göra karriär, bör söka sig till.

Här kan du ta del av rapporten: Sökes: 220 kvinnor