Vill du bli en del av AllBright?

Volontärer 3.jpg

Sedan 2013 har vi på AllBright ett nätverk av volontärer som stöttar vårt arbete. Volontärnätverket är otroligt betydelsefullt och har lyft stiftelsen till nya höjder. Nu vill vi expandera nätverket ytterligare och letar därför efter dig med stort engagemang. 

Du som volontär
Som volontär bidrar du till att utveckla och genomföra AllBrights arbete. Du hjälper kanske till med att synliggöra AllBright i sociala medier, bistår med hjälp vid datainsamling till rapporter och dylikt eller hjälper oss vid event och arrangemang. Vi tror på att olika kompetenser berikar och strävar därför efter att ge dig utrymme att hjälpa till inom just ditt expertområde. 

AllBright eftersträvar ett volontärnätverk som speglar samhället och eftersöker därför en mångfald i rekryteringen.

Den 9 januari kl. 18:00 har vi en informationsträff om vad volontärnätverket går ut på. Vill du vara en del av nätverket? Skicka en kort beskrivning av dig själv, ditt engagemang och vad du kan bidra med till oskar.eklind@allbright.se senast den 5 januari. Informationsträffen är på vårt kontor i Stockholm, bor du inte i Stockholm tar vi gärna emot din ansökan ändå, flera uppdrag går att göra på distans. 

Vi hoppas på att höra från dig!

Caroline Nord